top of page

Termeni & Conditii

Prin continutul prezentului document se pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului ALEX ERCAN (alexercan.com).

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.

Administratorul site-ului ALEX ERCAN (alexercan.com) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala

Intregul continut al site-ului alexercan.com - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea ALEX ERCAN MEDIA S.R.L si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul ALEX ERCAN MEDIA S.R.L a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Prin prezentul act sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

Dreptul consumatorului de denuntare unilaterala a contractului

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si ALEX ERCAN (alexercan.com) sunt reglementate de oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului decizia privind renuntarea la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Administratorul ALEX ERCAN (alexercan.com) face eforturi permanente pentru pastrarea acuratetii informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare).


Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pret sau in pachetul de baza.

Plata cu cardul

Plățile sunt procesate exclusiv de eventix.com, partenerul Administratorului Site-ului în procesarea acestor plăţi. Toate informaţiile privind cardul vor fi prelucrate exclusiv de catre procesatorul de plăţi. La fiecare plata, se va adauga suma de 1 euro, procesata exclusiv de catre eventix.com .

 

Returnarea contravalorii biletelor

 

ATENTIE: Administratorul Site-ului va putea returna in caz de anulare a comenzii sau a evenimentului doar pretul biletului nu si pretul serviciilor de intermediere aferente achiziției făcute.

Anularea comenzilor si returnarea contravalorii biletelor se poate face, daca organizatorul permite acest lucru, printr-o solicitare directa la adresa web www.alexercan.com/contact.

 

 

Factura fiscală persoane juridice

 

Pentru comenzile efectuate in numele unei entitati juridice se pot emite facturi fiscale in urma unei solicitari scrise primite prin completarea formularului de aici: www.alexercan.com/contact

Solicitarea trebuie sa contina toate datele complete si corecte: numarul de comanda sau numele pe care s-a efectuat comanda si datele de facturare complete (nume societate, CUI, Nr. Reg Comert, Sediu Social, Cont bancar, banca la care este deschis contul, delegat).

 

Frauda

 

ALEX ERCAN (alexercan.com) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului dumneavoastra.

 

Drept aplicabil

Prin folosirea site-ului ALEX ERCAN (alexercan.com), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii ALEX ERCAN (alexercan.com) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

Disponibilitatea serviciului

Administratorul ALEX ERCAN (alexercan.com) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau sub-pagini a site-ului ALEX ERCAN (alexercan.com) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact.

bottom of page