top of page

Politica de confidentialitate si GDPR

Datele solicitate

 

Conform cerintelor Regulamentului General pentru Protectia Datelor (GDPR – General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, ALEX ERCAN (alexercan.com) are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

 

ALEX ERCAN (alexercan.com) este un Operator al datelor cu caracter personal pe care dvs. (persoana vizata) ni le transmiteti.

 

De ce avem nevoie de date?

 

Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a va putea furniza Serviciile, cu urmatoarele scopuri:

 

  • Pentru prelucrarea comenzii si furnizarea produselor si serviciilor dorite;

  • Pentru evaluarea produselor si serviciilor pe care vi le furnizam;

  • Pentru a va oferi acces la functionalitatile site-ului in calitate de utilizator inregistrat;

  • Pentru administrarea site-ului

  • Pentru analiza si imbunatatirea site-ului, a ofertei comerciale si a publicitatii pe care o desfasuram;

  • Pentru a va oferi posibilitatea de a participa la concursuri, promotii;

  • Pentru a va transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);

  • Pentru a va transmite oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea ALEX ERCAN (alexercan.com), in cazul in care v-ati exprimat acordul in acest sens.

 

Ce vom face cu datele?

 

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar ALEX ERCAN (alexercan.com) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

 

Vom dezvalui informatii daca acest lucru este justificat in scopul de a ne proteja impotriva fraudelor, a ne apara drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil sa fie necesar sa dezvaluim informatiile dvs. pentru a ne conforma obligatiei legale de a raspunde la cererile legale ale autoritatilor. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci cand consideram, cu buna credinta, ca avem obligatia de a face acest lucru in conformitate cu legea.

 

Care sunt drepturile dvs?

 

In cazul in care considerati ca orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le detinem sunt incorecte sau incomplete, aveti posibilitatea sa solicitati consultarea, rectificarea sau stergerea acestor informatii. Ne puteti contacta in acest sens folosing formularul de contact de la adresa ALEX ERCAN (alexercan.com).

bottom of page